Gitarrdelar för den vane gitarristen

För dig som älskar att spela gitarr och söker nya gitarrdelar rekommenderar vi varmt att spana in Dan Guitar och deras stora utbud av gitarrdelar. De har ett mycket stort utbud av gitarrdelar för ett antal välkända märken. Dessutom kan du kombinera gitarrdelar och köpa till paketlösningar så att du får ett antal delar till ett bra pris. Gitarrdelar finns att köpa för att uppgradera din gitarr, vare sig det är en akustisk gitarr, eller en elgitarr.

Vilka gitarrdelar kan du uppgradera?

Du kan byta ut och uppgradera i princip alla delar på din gitarr, samt köpa till delar för att skapa ett bättre ljud. Se nedan för ett urval av gitarrdelar som du kan byta ut. Hos en stor återförsäljare som Dan Guitar kan du hitta många fler typer av delar.

Sadlar

Du kan hitta olika slags sadlar till elgitarr, spanska gitarrer, akustiska gitarrer, och andra typer av gitarrer.

Stall

Bland stallen till din gitarr kan du köpa Alice A026C stall till westerngitarr. Det är en högkvalitativ bro för westetrngitarr. Även denna är tillverkad av slitstark och hållbar elfenbenfärgad plast.

Stallpinne

Om du behöver en stallpinne rekommenderar vi Alice AL-A021IVY stallpinnar till gitarr. Den kommer i krämfärg, och är en kvalitetsbaron för din westerngitarr.

Stämskruvar

Du kan välja mellan lösa stämskruvar med eller utan mekanik. Bland annat kan du hitta stämskruvar av märket Alice. Se till exempel Alice AS-016L stämskruv med litet huvud, vänster. Det är en förkromad stämskruv i god, robust kvalitet. Den passar till western-gitarr och el-gitarr. Montera den på vänster sida av gitarrens huvud.

Plektrumskydd

Du kan köpa flera typer av plektrumskydd hos danguitar. Se till exempel Alice 025AP plektrumskydd till akustisk gitarr svart. Svart plektrumskydd som du limmar på akustisk gitarr. Du kan lätt installera den. Passar till höger gitarrer.

Pickup switch

Pickup switch – här på sidan ser du vårt urval av nya switches. Köp till exempel Wilkinson TS-MBT pickup switch. 3-vägs pickup som du kan använda till exempel i elektriska gitarrer av Les Paul och SG typ.

Märkesvaror och egna varumärken

Välj mellan ett stort antal märkesvaror samt generiska produkter av lika god kvalitet. Allra säkrast är att välja gitarrdelar från samma märke som din gitarr kommer ifrån. Givetvis kan du köpa delar från andra återförsäljare också, och generiska varianter till lägre priser. Vi rekommenderar dock att du väljer produkter av samma märke eller kompatibla med märket på din gitarr.

Fler produkter till många instrument

Dan Guitar har ett enormt utbud av gitarrdelar, instrument, noter, samt allt annat du kan tänka dig i musikväg. Finns det något annat du letar efter, vilket jag inte tagit upp här, är chansen stor att du kan hitta det på deras hemsida. Dessutom kan du kontakta deras goda kundservice för att få hjälp med ditt specifika önskemål. 

Snabb frakt och leverans

En av de stora fördelarna med att handla från en internetleverantör är att du kan välja att få ditt paket hemskickat. Beställer du innan lunch eller tidig eftermiddag levereras ditt paket redan samma dag. Frakten är billig och leveransen snabb över hela Sverige.