Kashmir är ett av de härligaste material du kan bära. En poncho av cashmere kan bäras på mängder av olika sätt, och med olika stiluttryck. Allt ifrån ledigt dressat, till mycket avslappnat med en touch av diskret lyx. 

Hos PashminaWear kan du hitta utvalda ponhcos i cashmere i flera lyxiga varianter. Välj bland stickade ponchos i vitt, grått, flecked, svart och beige. En poncho av äkta kashmir kommer garanterat hålla dig varm vid kyligt väder. 

En stilig kashmirponcho kan du bära till alla kläder, och kommer att vara ett snyggt tillskott i din garderob. En kashmir poncho kommer garanterat hålla dig varm. 

Hur bär du snyggast upp en kashmirponcho?

Kashmirponcho kan vara så snyggt till massor av olika kläder. En poncho är så härlig och enkel att ha på sig och passar dig till nästan alla outfits. Allra finast siluett får du om du bär din poncho ovanför tajta byxor eller strumpbyxor. Det ger intrycket av långa, smidiga ben.

Tack vara att kashmir är ett lätt material kan du enkelt bära med dig din poncho överallt. Så fort du känner dig frusen är det bara att ta på din poncho! Din poncho passar till alla miljöer, både inomhus och utomhus, när du vill ha ett extra lager.

Värmande lager

I Sverige växlar vädret ofta. Därför är det smidigt för dig att ha kläder som går att använda lager på lager. En poncho av kashmir är det ultimata plagget som du kan använda med denna stil. Bär med din poncho överallt – mjuk som en filt, och snygg som en kappa.

Vad är kashmir?

Kashmir, också stavat kaschmir och cashmere på engelska, är underullsfibrer från tamgetter som lever i mycket kallt klimat. Namnet kommer av regionen Kashmir, som ligger i norra Indien. Ullen är mycket mjuk och lätt. Du kan bära kashmir i klädesplagg som pullovrar, kappor, kostymer och sjalar. Kashmir är ett mycket bekvämt och exklusivt material. Därmed rekommenderar jag verkligen dig att investera i kashmirplagg från PashminaWear.

Kashmir av högsta kvalitet

Kashmirens kvalitet avgörs av fiberlängd, vithet, och lyster. Därför är det något du bör kolla in innan du köper. Den kashmirull som har högst kvalitet är underull som kommer från getens buk- eller halsparti och har en fiberlängd på minst 36 mm. Bra kashmir ska ha en fiberlängd på minst 32 mm. Det är endast den lyxigaste typen av kashmir som du kan köpa via PashminaWear. Upplev den högsta kvalitet av pashmina och kashmir med en kashmirhalsduk från PashminaWear.

Köp din poncho online

Hos Pashminawear kan du köpa kashmir poncho till bra pris. Självklart får du fri frakt och 28 dagars returrätt på alla köp.

PashminaWear säljer handgjorda kashmir- och ullprodukter av hög kvalitet för dig. De handlar direkt med tillverkarna som de fortlöpande har nära kontakt med.

Kläder av kashmir är den ultimata lyxen. Från PashminaWear som är specialiserade på kashmir, kan du köpa handgjorda lyx-accessoarer för kvinnor. Deras kashmirsjalar, pashminahalsdukar, mössor och handskar är alla gjorda av de finaste material som finns att få tag på.

Kvaliteten på äkta kashmir måste kännas med händerna. Därför får du fri frakt på samtliga varor. PashminaWear erbjuder fri frakt på alla varor oavsett pris. Om produkten inte lever upp till dina förväntningar är det gratis att returnera den. Det är den nöjdhetsgaranti de erbjuder dig.