Hifi-Freaks har högtalare i alla prisklasser, både för erfarna hifi-entusiaster eller hifi-nyfikna nybörjare och allt där emellan. För nybörjarna som vill bygga sitt första stereosystem och behöver högtalare så är där de lägre till medel prisklasserna. Märken som Cambridge, Wharfedale och Earthquake, alla bra märken med kvalitativa högtalare, men till lägre priser. För intermediära audiofiler är där märken som Difinitive Technology demand som ramlar i mitten-prisklassen. De mer erfarna hifi-entusiasterna så är detta som en leksaksbutik med Tonnoy högtalare och Quad ESL och Z produktlinjerna till exempel.

Hifi-Freaks har ett stort utbud av olika slags högtalare. Kompakta högtalare är små nog att diskret få plats i bokhyllan eller i tv-konsolen. Även om de är små så ger de bra ljud vare sig det lyssnas från TV:n, datorn, CD spelaren eller skivspelaren. Så för den med begränsat utrymme men stort intresse så är små högtalare kanske till att föredra. Priset i denna grupp varierar mycket men är relativt lågt varorna är generellt väldigt prisvärda. För bättre ljud från TV:n med begränsat utrymme är nog en soundbar det bästa valet då den kan hängas på väggen eller ställas på TV:bordet.

Där är även delar till surroundsystem för hemmabiosystemet. Här kan du hitta golvhögtalare, subwoofers och centerhögtalare i alla prisklasser. HIFI-Freaks har även många av sina högtalare i olika färger. So vare sig du har svart, vit eller trä du vill matcha till så finns här något för dig. Det är speciellt snyggt i ett vitt rum att kunna matcha med vita högtalare, stereo och förstärkare för att ge ett minimalistiskt intryck samtidigt som det kan vara allt det man önskar. Generellt kan du egentligen lyssna på allt på dessa systemen. Om du har Spotify, Tidal eller andra online prenumerationer kan man skaffa sig en förstärkare som är kompatibel med smartphones. Detta ger en oändligt med möjligheter för musik.

Liknande har Hifi-freaks flera CD spelare och skivspelare som tillåter dig att använda din cd och LP samling på nytt. Damma av plattorna i källaren och ge den nytt liv i hifi stereosystemet du byggt. På Hifi-freaks kan man alltså beställa allts detta och få fri frakt samt returrätt inom 30 dagar. Detta kan vara extra viktigt med produkter som högtalare, förstärkare och stereo då detta är tunga varor och frakten verkligen kan skjuta i taket. Det är speciellt tryggt med returrätt i 30 dagar så att där är tid till att kolla att allt är kompatibelt och passar bra tillsammans. Vidare har de en chattfunktion där det kan frågas om just sånt för att försäkra sig att det hela passar bra ihop. Handla dina nya högtalare via hifi-freaks.se så vet du säkert att du får en bra start eller fortsättning på ditt hifi-intresse.