Studentresor kan vara svåra att hitta. Speciellt vill man såklart hitta billiga studentresor, så att alla i klassen kan komma med. Just nu så är där tre destinationer som är bäst för studentresor, det är Magaluf, Ayia Napa och Sunny beach. Men vilken passar bäst för er klass? Beroende på era behov så kommer det en sammanfattning av research för dessa tre destinationerna för studentresor. Är ni ute efter fest, sol och bad så kan det inte bli fel med någon av de tre olika studentresorna, men de olika ställena är bättre för olika behov. Att resa med Uptours är perfekt grund av deras olika VIP-Paket och möjligheterna för att träffa nya människor.

Magaluf

Magaluf är definitivt en av de studentresor med bäst uteliv. Med en bargata som är 1 km lång så är man garanterad bra nattliv under sin studentresa. Få studentresor kan ge chansen at se stora DJ:s som i Magaluf. Med VIP-paketet slipper ni stå i kö när ni gick ut om kvällarna vilket kan vara en stor bidragande faktor till att skapa några av de bästa utekvällarna och minnen här. Dagarna spenderas i solen på stranden vid Uptours-Check Point där festen börjar. En av de bästa billiga studentresor man kan hitta.

Ayia Napa

Med några av de vackraste stränderna kring medelhavet är Ayia Napa perfekt för dagsäventyr och fest. Kristallklart vatten och ljus sand som man inte får någon annanstans i Europa, detta är varför Ayia Napa en av de bättre destinationerna för studentresor. Uptours har räknat ut detta och har studentresor hit som är väldigt prisvärda. Här är dagarna fulla av vattensporter, snorkling och strandfester. När kvällen sen kommer kan man njuta av medelhavsmat och 80 nattklubbar och barer. Med 30-40 grader under sommardagarna är detta en av de bästa studentresor man kan hitta.

Sunny Beach

Sunny Beach är med på hos Uptours eftersom denna destination har vuxit mycket i popularitet de senaste åren. Studentresor hit är bäst med VIP paket eftersom man alltid har en plats på deras många fester och evenemang som skumparty, beachparty och pubrunda. När ni bokar får ni också gratis all-inclusive, ett perfekt tillägg för studentresor. Dagen spenderas vid polen eller på ett av de många evenemangen runt omkring i Sunny Beach och sedan kvällarna på klubben Den Glade Viking. Studentresor med all-inclusive som denna ger en möjligheter att investera i VIP-paket eller för att göra flera äventyr under resan då man inte behöver tänka på kostnader för mat och dricka.

Så för er som letar studentresor och vill ha bästa festen så finns det inget som slår dessa destinationerna, men Magaluf är speciellt vasst för nattlivet. För studentresor med bästa stränderna, sol, bad och äventyr är Ayia Napa rätt för er. För en av de bekymmersfria studentresor där allt är ordnat och man verkligen kan slappna av efter långa nätter av fest så har ni självklart Sunny beach. Med Uptours är det lätt att hitta den studentresa som passar en bäst. Studentresor ska vara sista äventyret i gymnasiet och första festen i vuxenlivet. Med så många olika studentresor på marknaden är det tryggt att resa med Uptours för man vet alltid att man hamnar på de roligaste festerna och bästa stränderna.