Idag är manga väldigt beroende av sin mobil under träning. Den behövs för att visa vägen i utomhusträning, för att instruera vilka övningar som ska göras hemma på mattan och underhåller med musik. Därför är där även många mobiltillbehör som är anpassade för träningen. Andra mobiltillbehör passa överraskande bra för olika slags träning. Här kommer en lista på fyra träningssätt och motsvarande mobiltillbehör som kan underlätta din träning.  Alla dessa mobiltillbehör kan bli hittade på Coolpriser.

Mobilhållare/stativ för yoga/matt träning

Idag är det många som väljer att träna hemma på en matta. Detta kan vara yoga eller andra övningar med kroppsvikt. För detta så är där många appar utvecklade för att instruera och hjälpa en med olika övningar/positioner. Då kan det efter ett tag bli irriterande att behöva hålla sin mobil eller att hela tiden plocka upp den för att se närmre på vad som sker. Då är det perfekta mobiltillbehöret en mobilhållare eller ett stativ. Detta mobiltillbehör placeras på golvet eller en annan yta i närheten och håller din smartphone på plats så att du kan se när det är dags att göra nästa övning eller inta nästa position.

Bluetooth hörlurar för jogging

Det mest irriterande som alltid händer på löpbandet är att bli intrasslad i sina hörlurar under spurten. Liknande är det på löpspåret irriterande att ha sladdarna flygande omkring en då detta bara håller dig tillbaka från att prestera så bra som möjligt. Därför är trådlösa hörlurar en bra investering för mobiltillbehör till din träning. Investera i mobiltillbehör som hjälper dig istället för att förhindra dig i din träning. Detta är faktiskt billiga mobiltillbehör då de kan fås i många olika varianter. Se till att du kan njuta av din musik utan att ha en massa sladdar i vägen under träningen.

Bältesväskan för orientering

Orienteringen pågår i alla väder och det kan därför vara svårt att förutse vad som kommer behövas under en runda. Därför är bältesväskan det bästa mobiltillbehöret för denna sport. Förvara din iPhone, nycklar och körkort i väskan. Dessa nödvändigheter är alltid bra att ha med sig, särskilt om du ska orientera längre bort och du har kört dit. Men detta mobiltillbehör tillåter dig att lägga all utrustningen ur vägen i bältet. Här får du plats med kartan eller GPS:en, en kompass och många varianter kommer med små vattenflaskor som fästs på bältet. Det är alltid bra att vara förbered på orienteringen med passande mobiltillbehör.

Cykelhållare för cykling och spinning

Att cykla som träning har visat sig vara en av de bättre träningsformerna för att undvika långsiktiga skador. Både på maskinen och ute på spåret kan smartphonen vara användbar, för att lyssna på musik under spinningen eller för att ha en timer igång. Cyklaren som väljer att cykla utomhus behöver även GPS och kanske avståndsmätaren för att se vart de är på väg och hur långt de har cyklat. Mobiltillbehöret för båda dessa behoven är cykelhållaren. Detta är som en liten väska som fästs på ramen vid styret/mellan knäna. Detta mobiltillbehör håller din mobil under ett vattentätt PVC mobilväska som tillåter dig att använda iPhonen utan att ta den ut ur mobilskalet. Förvara även vattenflaskan, en tunn regnjacka eller handskar i väskan för att ha mera flexibilitet med träningen.