Pannlampa: Den bästa utrustningen för friluftslivet

Många av svenskarna älskar utelivet. I detta vackra land är där många fantastiska vandringsområden för äventyr. Dock gäller det att alltid vara förbered för att behöva vandra eller hitta i mörkret under din utflykt. Särskilt under svenska vintrar är det problematiskt med så många timmar i mörkret. Men detta ska du inte låta stoppa dig, men rätt utrustning så som en pannlampa är det lätt att hantera mörkret. Du hittar ett stort utbud av pannlampor på Batterionline.

nder vandringen

Ibland kan det vara svårt att planera en vandringstidsplan till punkt och pricka, särskilt om det är ett främmande område för dig. Då kan det ibland sluta med att du behöver vandra i mörkret, och beroende på underlaget och omgivningen så kan detta bli farligt. Om vintern blir denna risken större då solen är uppe så få timmer. På dessa turer är en pannlampa det optimala verktyget för en säker vandring. En pannlampa tillåter dig att ha båda händer fria för att till exempel läsa karta och kompass. Pannlampan kan även hjälpa dig på din joggingtur för att undvika att snubbla över något i mörkret eller bara för att hjälpa dig vara synlig i en stadsmiljö.

Vid lägret

När du väl når lägerplatsen är där många saker som ska göras, använd din Coast pannlampa när du sätter upp ditt tält. Även för aktiviteter så som att laga mat om kvällen eller tidigt om morgonen kan förenklas enormt med hjälp av en pannlampa. Det är överraskande hur hjälpsamt att inte behöva hålla i sin ficklampa eller att behöva ha en lykta som står på marken som då ska flyttas runt beroende på aktiviteten. Med pannlampan på kan du vara säker att du ser det du letar efter. För alla aktiviteter där båda händer kan vara nödvändiga, så som när du samlar ved eller ska starta en brasa är det vara enormt hjälpsamt att alltid ha en bra överblick på det du gör med hjälp av en pannlampa.

I tältet

Vissa utflykter/vandringar är det för kallt för att spendera kvällen utanför tältet. Därför spenderas många av de mörka timmarna inuti tältet. Här behövs elektriskt ljus så som en LED lampa för att undvika värmen som kan resultera i att smälta hål i tält eller ännu värre starta en eld. Därför är pannlampor perfekt för inne i tältet. Använd din pannlampa när du läser din bok för att alltid kunna se texten tydligt. Liknande kan pannlampan vara praktiskt när du vaknar om natten och behöver hitta något i eller utanför tältet. Se till att du alltid är förbered med extra starka batteri till din Coast pannlampa. Det är väldigt lätt att tappa bort små saker som mobilen eller liknande i ett litet tält på grund av all packning och så vidare, men hjälp av en pannlampa blir det mycket lättare att hitta det du letar efter.

Mörka arbetsplatser

Till sist är pannlampan absolut mest användbar på mörka arbetsplatser. Särskilt om vintern kan arbetsplatser utomhus bli svåra att hantera och till och med farliga ibland med tanke på antalet soltimmar. Med hjälp av en pannlampa kan du utföra ditt arbete med båda händerna. På detta sättet kan du göra ditt jobb på det säkraste och mest effektiva sättet. Pannlampor på arbetsplatsen där de anställda kan riskera att arbeta i mörkret borde vara standardutrustning.