Smink för din nästa semester

Ska du till varmare breddgrader för sol och bad? Då vill de flesta se så bra ut som möjligt vid poolen eller på beachklubben. Där finns självklart en hel del produkter som kan hjälpa dig med detta. Nedan följer en del makeup och andra produkter som kan hjälpa dig känna dig i topp på semestern.

Solskydd i olika former

Solskydd är självklart väldigt viktigt när du är på semester. Oftast är solen starkare på semesterorten än hemma i Sverige. Men ut över det som förstärks även solens effekt när du ligger vid poolen eller på stranden genom att reflekteras på vatten och sand. Därför är det viktigt att förebygga solskador genom att bära SPF. Se till att applicera solskydd under ditt smink för att ha optimal effekt under dagen. Beroende på hur mycket makeup du använder så kan det i sig blockera lite av solens effekt. Där finns mycket smink som har SPF som en del av produkten. Detta kan vara perfekt för att säkerställa att du är skyddad. Smink så som foundation som appliceras över hela ansiktet är perfekt med lite inbyggt solskydd. Denna typen makeup i kombination med puder eller liknande med SPF kan vara just det som skyddar dig på dagens äventyr.

Vattenfast smink för sol och bad

På resor så är det ofta så att du förr eller senare simmar en tur. Vare sig om det är på hotellets pool eller i havet så är det alltid en möjlighet för resenären. Se till att förbereda ditt smink genom att bära vattenfast smink. Makeup som är vattenfast är oljebaserat vilket betyder att det inte kan brytas ner av vatten lika lätt. Den produkt som är mest självklar som vattenfast är såklart mascaran. Vattenfast mascara tillåter dig att plaska runt i vattnet utan att oroa dig över att ha två svarta ringar runt ögonen. Ifall resan bär av till ett varmare område så kan smink också störas av svett. Undvik detta med vattenfast makeup så som ögonbrynsprodukter och eyeliner. Denna typen av produkter kan flyttas runt med svett eller hög luftfuktighet, se därför till att vara förberedd med smink som håller hela dagen.

Makeup för solkysst utseende

För en dag på stranden eller när du ska njuta av ditt tropiska resmål så vill du säkerligen ha den där fräscha lystern. Men egentligen är det inte så att du behöver ta på semester för att uppnå detta. Flytande smink kan ge en mera naturlig look och smälter in i huden. Applicera en flytande bronzer i utkanterna av ansiktet, på kinderna och över näsan för att ge intrycket av att du har varit i solen hela dagen. Detta kan också appliceras på nyckelbenen och axlarna för en frisk look. Denna solkyssta sminkning ger dig ett ungdomligt och friskt utseende. Utöver detta så är flytande highlighters även det perfekta sminket för semestern. För de daga du inte vill se alldeles för översminkad ut så är flytande highlighter det perfekta verktyget för att ge en lyster. Applicera lite på kindbenen, toppen av näsan och överläppen samt nyckelbenen och dna axlar. Nu ser du fräsch ut med fantastisk lyster.